ترابری

حمل و نقل زمینی

حمل و نقل زمینی

 

 

 

ترابری در تبریز شهرام ترابر :

 

زمینی

یکی از متداول ترین و رایج ترین نوع حمل در دنیا حمل و نقل زمینی کالا می باشد.میتوان گفت از سال 1896 که شرکت آلمانی دایملر اولین کامیون دنیا را ساخت. گام های اولیه برای آغاز فصلی نو در صنعت حمل و نقل زمینی رقم خورد.امروزه حمل و نقل زمینی با بهره مندی روز افزون از راه های کوچک تا شاه راه های ترانزیتی، اصلی ترین نوع حمل کالا در سراسر دنیا دانست.کشور ما ایران ازدیرباز نقش پررنگ و فعالی در زمینه بازرگانی و حمل و نقل بین المللی داشته و این سابقه درخشان را میتوان در جاده ابریشم که میعادگاه بسیاری از تجار دنیا بوده است دید.

مزیت حمل و نقل زمینی در چیست؟

با توجه به نوع فعالیت های تجار،واردکنندگان و صادرکنندگان کشورمان با کشور های اروپائی همواره حمل و نقل زمینی در بین این اقشار محبوب بوده است.هر چند در این بین روابط ایران و اتحادیه اروپا دستخوش فراز و نشیب های بسیاری بود اما این روند ادامه یافت و حتی پس از دوران پسابرجام خون تازه ای در رگ های سیستم حمل ونقل زمینی جریان پیدا کرد. حمل و نقل زمینی با توجه به مقرون به صرفه بودن هزینه های تمام شده نسبت به حمل نقل هوای مدت زمان کوتاه تر نسبت به حمل و نقل دریایی و با توجه به اینکه نیاز به ترانزیت کالا همچون حمل و نقل دریایی از گمرکی به گمرک دیگری نیست همواره مورد توجه بوده و از این امتیازات بهره برده است.

مشتریان حمل و نقل زمینی چه کسانی هستند؟

قاطبه وارد کنندگان و صادرکنندگانی که با شرکت های اروپائی کار میکنند مشتریان سرویس حمل و نقل زمینی می باشند. کسانی که به هر نحو کالاهای حجیم و سنگینی دارند که نه ارزش حمل با هواپیما را دارد و نه مدت زمان این را دارند تا به صورت دریایی حمل شود.اگر واقع بین باشیم میفهمیم که ایران کشوری رو به توسعه است ولی این توسعه نیازمند زیرساخت های وارداتی است، از این رو بیشتر پروژه های عمرانی که قصد دارند از کالاهای با کیفیت اروپائی در پروژه خود استفاده کنند از طریق شرکت های واسط و بازرگانی اقدام به واردات میکنند.پس میتوان مشتریان این گروه را شرکت های بازرگانی واسط که به صورت پروژه ای و استاک کار میکنند نام برد، که غالب مشتریان آنها شرکت های پتروشیمی،شرکت های عمرانی،شرکت ها و کارگاه های تولیدی،پروژه های عمرانی شخصی و دولتی و … می باشند.

  1. کالاهای ابزار دقیق اعم از فلومتر، لول گیج، سیستم های کنترل دبی سیالات
    2. سیستم های آنالیزور هوا، ترنسمیتر های فشار و هوا
    3. شیر های صنعتیاعم از بال ولو،گلوب ولو، گیت ولو و سایر متعلقات مثل پوزیشنر
    4. پمپ های وکیوم،سولوشن،
    5. کمپرسور های اسکرو، کمپرسور های سیلندر پیستونی،کمپرسور های فشار
    6. اجزا قطعات توربین های بخار،سانتری فیوژ های پزشکی، فن های صنعتی
    7. لوازم آشپزخانه صنعتی اعم از فر صنعتی ،صنایع شیرینی پزی و ترولی های هواپیمائی
    8. تجهیزات پزشکی مثل سیمان های ارتوپدی،ایمپلنت های پزشکی،تجهیزات اتاق عمل
    9. پرشر سوئیچ های فشار بالا و پائین، فلو کامپیوتر
    و تعداد زیادی از موارد گوناگون که از حوصله این بحث خارج است.

این تجهیزات معمولا از کشورهایی مانند: ترکیه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، بلژیک، فرانسه، هلند، بلغارستان، اتریش، دانمارک، سوئد، چک، انگلستان وارد می شود.

 

 

و تمام .

 

 

ترابری در تبریز شهرام ترابر .

 

بیشتر بدانید :

انواع ترابری :

ترابری زمینی :

ترابری در تبریز :

حمل و نقل ترکیبی چیست :

قانون های دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی :

بارنامه هوایی :

بارنامه زمینی :

بارنامه ریلی :

اسیب شناسی حمل و نقل هوایی :

اشنایی با کالای وادراتی از المان:

محدودیت حمل هوای کالای خطرناک:

سوئیفت چیست :

بالا
error: Content is protected !!